Ønsker du at købe, så gå til / go to WEBSHOP


eller kontakt os:


Majbritt Jensen, Højager 102, 7300 Jelling
DENMARK

Tel.: +45 28897471

mj@jellingnet.dk

Esben Skovgaard Jensen, Højager 102, 7300 Jelling

DENMARK

Tel.: +45 28711055

esben@jellingnet.dk

Om os:

MAJBRITT

Jeg har i 20 år arbejdsmæssigt "leget" med farver og sammen med kunder, heraf mange professionelle kunstnere, fundet kreative løsninger til alt fra visitkort til kunstbøger og store kunsttryk.

Når jeg fotograferer er det vigtigt for mig, at motiv, lys, skygge og skæve vinkler, går op i en højere enhed. Det prøver jeg nu at omsætte til akrylmalerier, hvor farvesammensætningen skal spille sammen, hvad enten det er naturalistisk eller ej.

Min fantasi løber ind imellem også lidt af med mig, og det afspejler sig i mine billeder. Jeg hygger mig, når jeg arbejder ved staffeliet og glemmer både tid og sted. Selv kaffen, som står på bordet, glemmer jeg at drikke.

ESBEN

Efter i mange år at have interesseret mig for fotografering, og dermed arbejdet med lys, farver og kompositoner, prøvede jeg, på opfordring af Majbritt, at male med akryl. Det viste sig at være en interesse vi begge kunne dele, og siden da har jeg malet, både naturalistiske og abstrakte motiver.

For mig et det en måde at slappe af på og en lejlighed til blot at lade tanker og fantasi vandre. Processen giver rigelige muligheder for at udfordre sig selv, på teknikker, valg af motiver, kompositioner osv., så faktisk er det en læringsproces, der aldring stopper - og det befinder jeg mig helt fint med.